Or login with:
Njohuri bazike : Software
Dropbox - Ruani dhe sinkronizoni dokumentat tuaj
Postuar nga Redis Kostalli më 05 October 2016 02:35 pm

Me DropBox mund të regjistroheni dhe, pasi te shkarkoni dhe instaloni programin përkates në kompjuterin tuaj, mund të përfitoni 2gb hapësirë online ku mund të ruani dokumenta, fotografi dhe gjithshka që dëshironi, falas. Për më tepër, ky shërbim ju lejon të sinkronizoni "DropBox"-in tuaj në cdo kompjuter ku e instaloni duke ju lehtësuar organizimin e dokumentave.

 

 

Download

Nga ky link përfitoni dhe 500Mb ekstra përvec 2gb që ju takojnë.