Or login with:
Njohuri bazike : Software
Restore Hidden Folders
Postuar nga Redis Kostalli më 05 October 2016 02:33 pm

Keni marrë viruse në USB dhe ju janë zhdukur Folderat? Atëherë, ky është programi që ju duhet. Fillimisht duhet të pastroni USB-në nga viruset dhe pastaj të kopjoni programin "restore.exe" dhe librarinë e tij "restore.dll" në USB dhe me një klikim butoni te "Restore Hidden Folders" folderat tuaj do të kthehen përsëri*.

 

 

*Me këtë proçedurë nuk mund të rishfaqen file dhe foldera të fshirë, por vetëm ato që janë fshehur nga viruset. Për rikuperim të materialeve të fshira, ka tjetër procedurë dhe jo gjithmonë rikuperimi është i mundur.  Nëse ju janë fshirë materiale ju lutemi na kontaktoni duke hapur një çështje.

Download